Husk Skilisens f.o.m fylte 13 år

Postet av Svea Skilag den 23. Sep 2019

Husk skilisens!

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn.

Barn under 13 år
Fram til den dagen du fyller 13 år, er alle barn som er medlemmer i et idrettslag automatisk dekket av Idrettsforbundets barneforsikring. Da behøver du IKKE betale skilisens.

F.o.m. fylte 13 år 
... er man ikke lenger forsikret gjennom barneforsikringen, og må løse skilisens for å kunne delta i terminfestede renn - enten årslisens eller engangslisens.

NB!
Lisensen fungerer også som forsikring for utøveren. En årslisens gjelder fra 1. oktober (eller kjøpsdato ved kjøp etter 1. oktober) til 30. september, og dekker både trening og konkurranser.

Betalte du skilisens i fjor?
Da ligger ny lisens for sesongen 2019-20 klar til betaling i Min Idrett.
Logg deg inn på Min idrett. Her vil du finne betalingsinformasjon, og du kan betale online eller ved bruke av KID. Når du har betalt, skriver du ut kvitteringen din og tar den med deg på skirennene i vinter.

Hvis det er et par år siden du hadde lisens, ta kontakt med klubben din, slik at de kan registrere deg som aktiv utøver igjen

Aldri hatt skilisens før?
Ta kontakt med klubben din, slik at du får lagt inn lisens på deg. Når den er lagt inn, vil du finne betalingsinformasjon på din side på www.minidrett.no. Der kan du også skrive ut lisensbevis.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.