Oppsummering Trippelrenn og Varig cup 6. mars

Postet av Svea Skilag den 5. Mar 2024

Gratulerer til kveldens hovedpersoner - alle løperne som stilte til start og suste gjennom løypene på Svea sportshytte kvelden den 6. mars 2024! Kveldens renn var det siste av de 5 trippelrenna som Svea skilag og Harestua IL skigruppa har arrangert i fellesskap, og det tredje rennet i Varig cup.

Premieutdeling for trippelrenna skjer etter påske en gang, i forbindelse med sesongavslutninga. Varig cup har igjen et renn etter påske.

Og så må vi få takke atter en gang til alle foreldre som hjelper til med kjøring og smøring, og heier fram podene!

Og til alle som hjalp til med arrangementet - både med framifrå preparering av løyper, rigging av stadion, løypevakter, hjelp med parkering, organisering av og servering i kiosk, speaker-tjeneste, tidtaking og rennkontor! 

Og husk at sjøl om skirenna på Svea er ferdig, så har skisesongen bare så vidt begynt!


For resultat fra kveldens renn, sjekk følgende lenker:

Offisiell resultatliste: Offisiell resultatliste Svea og Harestua Trippelrenn 5 og Varig Cup 3 - 2024-03-06 - For nett.pdf(tidene for 8-10-åringene finnes bare oppslått på korktavla inne på skistua).

EQtiming Live: https://live.eqtiming.com/71773 


Startliste: Startliste Svea og Harestua Trippelrenn 5 og Varig cup 3 2024 - rev. 2.pdf


Velkommen til renn på Svea!

Postet av Svea Skilag den 18. Jan 2024

Både Svea skilag og Harestua IL sine trippelrenn og Varig-cup-renn går av stabelen på Svea sportshytte.

Rennet den 30. januar er også klubbmesterskapet til Svea skilag. (OBS! merk bytte av renn i forhold til opprinnelig lagt ut 30. januar og 6. februar - korrekt liste under)

  • 23. januar – Klassisk (ansvar Svea)
  • 30. januar – Fristil klubbmesterskap (ansvar Svea)
  • 6 februar – Fristil  langsrennscross (ansvar Harestua)
  • 27. februar – Klassisk – (ansvar Harestua)
  • 6. mars –  Varig Cup  Klassisk – (felles ansvar Harestua/Svea)

Påmeldinga må gjøres på nett, på heimesidene til Svea skilag: Påmelding renn på Svea 2024 (Svea skilag og Harestua IL Trippelrenn og Varig-cup)

Påmeldinga må gjøres på nett, og er åpen fram til kl. 16:00 på renndagen, bortsett fra for Varig-cup-rennet der påmeldingsfristen er dagen før, dvs. tirsdag 5. mars kl. 16:00). Det kan dessverre ikke garanteres at påmeldinger gjort etter fristen blir registrert.

Betaling NOK 50,- betales med hjelp av Vipps-appen ved henting av startnummer. Dersom du har brikke sjøl kan du bruke denne, ellers får du utdelt sammen med nummeret.

Rennet starter kl. 18:30 for 0-7 år og kl. 19:00 for de eldste. 

Du kan sjekke om påmeldinga di ble registrert på: Deltagere renn på Svea 2024 (Svea skilag og Harestua IL Trippelrenn og Varig-cup)