Påmelding til skirenn 2017/18

Postet av Svea Skilag den 11. Nov 2017


I år kommer vi til å gjøre påmeldingen til skirenn litt anderledes, og alle må melde seg på selv via nettstedet "Min Idrett" - https://mi.nif.no/
Dette krever at du registrerer deg med brukernavn og passord. Trykk på Påmelding og deretter let opp idrett, fylke og/eller det aktuelle skirenn. Velg renn, og meld på. NB: Vær obs på at løper blir foreslått i rett aldersklasse, hvis ikke må dette rettes.

Det vil også bli sendt ut varsler om påmeldingsfrister på Facebooksiden til Svea skilag, men det er den enkelte løper (eller foresatte) sitt ansvar å sjekke ut og overholde påmeldingsfristen. Det er bare lov å melde seg å et renn pr dag.

På renndagen blir beachflagget til Svea satt opp der vi skal samles på den aktuelle skistadion og startnummer finner dere der.

Spørsmål om påmelding og renn kan stilles til Liv Karin Vesteng på e-post livkarin@vesteng.no eller mobil 992 93 002. NB!

Dersom du er påmeldt til et skirenn og ikke kan stille til start skal det gis beskjed til sportslig leder eller din trener i Svea skilag. Dersom dette ikke blir gjort vil løper bli fakturert deltakeravgift.

Terminliste

Totenbank-cup for 11-14 år

Gålå-cup 15-16 år


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.