NM senior del 2 og NC junior Finale på Lygna

Postet av Svea Skilag den 9. Apr 2022

Svea skilag var representert med to løpere i Norgescup-avslutninga på Lygna 8.-9. april:

Simen Gammelmo gikk et sterkt løp på 10 km skøyting fredag. Han ble nr 53 i M19/20, og det var et av hans beste løp denne sesongen.

Anna Heggen ble nr. 5 i NM senior 5 km fri på fredag! Og vant med det klassen sin K19/20! Lørdag var det 15 km klassisk for junior K19/20 på programmet - Anna gikk et meget bra løp, gjorde mye av drajobben underveis og gikk inn til en flott 3. plass.

Gratulerer til både Simen og Anna med meget gode prestasjoner også på tampen av sesongen!

Vi må få gratulere Lars Heggen fra Harestua IL med to førsteplasser på juniorsida denne helga - i fredagens samløp med seniorene (NM senior 10 km fri) ble han nr. 26 totalt, og i lørdagens M17-finale avgjorde han i vaffelbakken på en måte som fikk ikke helt ukjente Tor Arne Hetland til å glise bra i skjegget og bekjentgjøre at "det var jammen litt av en bakkeforsering". Og vi gratulerer Bjarte Bjertnes fra Jevnaker IF med spurtseieren i NC-junior-avslutninga for M19/20-klassen på lørdag! Elling Broberg fra Jevnaker gikk også et godt løp under avslutningsrennet på lørdag med en 7. plass i M17 - gratulerer også til han! Og sist, men ikke minst må vi nevne Svea-treningskompis Simen Monsrud Wien fra Harestua IL som også var med på fredagens 10 km fri!