Vi må fjerne gjerder, legge ned tidtakerkabel og ellers gjøre anlegget klar for vinteren.

Vi avslutter med litt felles mat.

Oppdalskarusellen, Terrengløpet Mila, Oslos Bratteste og Oppdalsløpet

Postet av Svea Skilag den 17. Sep 2023

Svea skilag-utøvere med gode resultat de siste helgene!

I den avsluttende jaktstart-etappen over 4,75  km i Oppdalskarusellen (www.NOIL.no) søndag 17. september gikk Eivind Haakenstad Godli like godt helt til topps og vant etappen med tida 18.11! Med det endte han på 16. plass sammenlagt i karusellen. På sammenlagtlista kom derimot Glenn Vollsæter på 3. plass! Andre løpere fra Svea skilag på totallista i denne karusellen var Birk-Jardar Vollsæter (10. plass), Trond Raastad Hallum (11. plass) og Hans Martin Gorset (14. plass).

Og samme dag, i Terrengløpet Mila i Trøgstad/Indre Østfold ble det klasseseier for Hans Martin Gorset i M14 i det 8,1 km lange løpet og en 11. plass totalt. Kari-Anne Steffensen Gorset endte også øverst i klassen sin i K50-59, men litt lenger ned på totallista. Ellers skal det nevnes at Oddvar Gorset deltok og fikk en 3. plass i M50-59.

Søndagen etter, den 24. september gjorde Hans Martin Gorset det sterkt i Oslos Bratteste (407 høydemeter over 2,7 km), med tida 21.03 og en 64. plass totalt av ca. 1300 påmeldte, og 5. plass i Gutter 14 år og yngre! Glenn Vollsæter sprang på 25.45 og fikk en 22. plass i klassen sin, og 312. plass totalt.

I Oppdalsløpet denne søndagen representerte Eivind Haakenstad Godli Svea skilag og kan etter det skilte med en 4. plass og tida 12.59.

En stor gratulasjon til alle nevnte utøvere!

Resultat Oppdalskarusellen: Webscorer

Resultat Terrengløpet Mila: EQ Timing

Resultat Oslos Bratteste: RaceResult

Resultat Oppdalsløpet: Webscorer