Anna er tatt ut til Ungdoms-OL i Lausanne 2020!

Postet av Svea Skilag den 17. Des 2019

Anna skal representere Norge i Ungdoms-OL i Lausanne 2020! Vi gratulerer med uttaket og ønsker masse lykke til!

Les mer om uttaket her: Uttak Ungdoms-OLAnna ble tildelt plakett av skikretsen

Postet av Svea Skilag den 31. Okt 2018

I kveld var det Høstmøte i Oppland Skikrets Langrenn og det ble delt ut plaketter til løpere med spesielt gode prestasjoner forrige sesong. Anna Heggen (Svea Skilag) ble tildelt plakett for sin innsats forrige sesong. Vi gratulerer og ønsker henne samtidig lykke til kommende sesong!Lykke til, Marie Renèe!

Postet av Svea Skilag den 16. Nov 2017

Til helga er det sesongåpning for langrennseliten på Beitostølen. Marie Renèe er eneste lokale løper som stiller til start. Vi ønsker henne masse lykke til og vi er stolte av at Svea skilag er representert!

Her kan man følge rennene live: http://www.beitoworldcup.com/

Bildet er fra i fjor da Marie Renèe vant Trysil Skimaraton med ny løyperekord! (Foto: Frank Bjørseth).

Takk til Østre Lunner Ungdomslag for gaven!

Postet av Svea Skilag den 16. Mar 2017

Det er med glede vi kan melde at Svea Skilag har mottatt en gave på kr 50.000,- fra Østre Lunner Ungdomslag! Østre Lunner ungdomslag opphørte i 2009 og etterlot seg midler. Noen av disse midlene deles nå ut i til lag og foreninger i Lunner, som driver med barne- og ungdomsarbeid. Takk til Terje Bjørn Sørum for god søknad :-)


Vi takker så mye for gaven! Den setter vi stor pris på!

Mange fornøyde barn på Grua skole

Postet av Svea Skilag den 2. Des 2016

Siste trening for 1.-4. klasse på Grua skole ble gjennomført tirsdag 29. november. Det har vært godt oppmøte på disse treningene og vi vil spesielt takke Ola som har bidratt til at barna har fått fine treninger i høst. Barna fikk stilige t-skjorter (takk til Glømmi Sport) som bevis på god innsats gjennom flere uker. Nå håper vi at barna er klare for treninger på tirsdager kl. 18:00 på Svea sportshytte. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Her finner dere informasjon om treningene: Treninger med Svea Skilag