Oppdalskarusellen, Terrengløpet Mila, Oslos Bratteste og Oppdalsløpet

Postet av Svea Skilag den 17. Sep 2023

Svea skilag-utøvere med gode resultat de siste helgene!

I den avsluttende jaktstart-etappen over 4,75  km i Oppdalskarusellen (www.NOIL.no) søndag 17. september gikk Eivind Haakenstad Godli like godt helt til topps og vant etappen med tida 18.11! Med det endte han på 16. plass sammenlagt i karusellen. På sammenlagtlista kom derimot Glenn Vollsæter på 3. plass! Andre løpere fra Svea skilag på totallista i denne karusellen var Birk-Jardar Vollsæter (10. plass), Trond Raastad Hallum (11. plass) og Hans Martin Gorset (14. plass).

Og samme dag, i Terrengløpet Mila i Trøgstad/Indre Østfold ble det klasseseier for Hans Martin Gorset i M14 i det 8,1 km lange løpet og en 11. plass totalt. Kari-Anne Steffensen Gorset endte også øverst i klassen sin i K50-59, men litt lenger ned på totallista. Ellers skal det nevnes at Oddvar Gorset deltok og fikk en 3. plass i M50-59.

Søndagen etter, den 24. september gjorde Hans Martin Gorset det sterkt i Oslos Bratteste (407 høydemeter over 2,7 km), med tida 21.03 og en 64. plass totalt av ca. 1300 påmeldte, og 5. plass i Gutter 14 år og yngre! Glenn Vollsæter sprang på 25.45 og fikk en 22. plass i klassen sin, og 312. plass totalt.

I Oppdalsløpet denne søndagen representerte Eivind Haakenstad Godli Svea skilag og kan etter det skilte med en 4. plass og tida 12.59.

En stor gratulasjon til alle nevnte utøvere!

Resultat Oppdalskarusellen: Webscorer

Resultat Terrengløpet Mila: EQ Timing

Resultat Oslos Bratteste: RaceResult

Resultat Oppdalsløpet: Webscorer