Dunjakker

Postet av Svea Skilag den 26. Sep 2017

Svea Skilag har også i år fått til en avtale på kjøp av dunjakker hos Glømmi Sport i fargen New Navy (mørke blå) (Swix dunjakke med hette). Vi håper dere benytter dere av dette, slik at vi utad står frem og profilerer klubben vår. Modellen i år er litt tynnere og mattere i stoffet slik at trykket sitter bedre. Størrelsen er omtrent som på den forrige modellen.

Her er prisene pr. jakke: dame/ herre jakke: tilbud kr. 1499,-. Juniorjakke tilbud kr. 999,- . Dette gjelder ved felles bestilling.

For å få denne prisen må vi sende inn en samlet bestilling. Send derfor din bestilling e-post: livkarin@vesteng.no

Bestillingsfrist er søndag 22. oktober kl. 17:00.

NB!: Merk bestillingen med telefonnummer dere kan nåes på.




Dugnad/Samling

Postet av Svea Skilag den 16. Sep 2017

Mange flinke skiløpere fikkk prøvd rulleskiene i dag. De store fra 14 år gikk fra Grua og til Svea og de minste gikk på Lunner Barneskole. Flott samling i flott vær.

Det var ikke det helt store oppmøtet på dugnad, men vi fikk gjort endel på huset og gått litt med ryddesag. Det blir ikke dugnad i morgen da mange skal på Lygna. Vi kaller inn til ny dugnad ang lysløypa når jordet er ferdig høste. Håper det kommer mange for å hjelpe til å få lysløypa i orden til vinteren da :)



Bestilling av klubbtøy 2017

Postet av Svea Skilag den 14. Sep 2017

Da er tiden inne for å bestille klubbtøy til små og store. Portalen for bestilling av klubbtøy er nå åpen frem til 27. september kl 23:59 som er synliggjort på forsiden av nettbutikken. Se nedtellingsklokke. Leveringstid ca. 5 til 6 uker. For at klubbtøyet skal komme til sesongstart er det viktig å bestille nå.

Logg inn via denne link: Nettbutikk
Brukernavn: sveaskilag

Det vil bli mulig å prøve størrelser på Svea Sportshytte i forbindelse med samlingen 16. september og på treningene neste uke.

For å se på klubbtøyets design logg deg inn i portalen.

FRIST: Nettbutikken stenger ved midnatt 27. september (23:59)

Levering: Varene leveres til Glømmi Sport ca. 6 uker etter stengedato.



Samling og dugnad 16.-17.9.

Postet av Svea Skilag den 9. Sep 2017

Samling på Svea 16.-17. september 2017

Lørdag 16.9.:
1. økt
9-13 år: 1.økt: Kl 10 på LUB. Rulleskitilvenning. Ta med staver, hansker, hjelm og skisko til denne økta. Vi drar til Lunner barneskole, og prøver oss i trygge omgivelser. Har du rulleski er det fint, men klubben har også noen ski til utlån.
14+: Kl 9 på Rema 1000 på Grua: Rulleski klassisk. Rolifg tur fra Grua via LUS til Svea Sportshytte. Inlk. hurtighet.

Lunsj kl 12 på sportshytta

2. økt kl 14.
9-13 år: Hinderløype ute.
14+: Styrke, balanse og koordinasjon, for ikke å snakke om mentalitet! Vi gjør ting vi ikke har gjort før!

Søndag 17.9
SÅS duathlon på Lygna for begge grupper. Start kl 11. Påmelding http://www.saaspk.no/DU2017/

Dugnad for de voksne fra kl 10 begge dager. Dugnaden vil ha hovedvekt på lysløypa. Men det er litt maling av hytta og diverse annet igjen også

Det vil også være prøvekolleksjon med klubbtøy tilgjengelig på sportshytta fra torsdag og ut helga.

Velkommen på samling og dugnad!



Klubbtøy

Postet av Svea Skilag den 1. Sep 2017

Vi får prøvekolleksjonen på klubbtøyet på sportshytta helga 16.-17. september, samtidig med dugnaden. Nettbutikken vil åpne i midten av september og er åpen fram til ca 1. oktober. Nærmere beskjed kommer.

Det vil også bli mulighet for å bestille dunjakker. Det kommer ny modell fra Swix, men den vil være tilsvarende den vi har bestilt før.