Oppdalskarusellen, Terrengløpet Mila, Oslos Bratteste og Oppdalsløpet

Postet av Svea Skilag den 17. Sep 2023

Svea skilag-utøvere med gode resultat de siste helgene!

I den avsluttende jaktstart-etappen over 4,75  km i Oppdalskarusellen (www.NOIL.no) søndag 17. september gikk Eivind Haakenstad Godli like godt helt til topps og vant etappen med tida 18.11! Med det endte han på 16. plass sammenlagt i karusellen. På sammenlagtlista kom derimot Glenn Vollsæter på 3. plass! Andre løpere fra Svea skilag på totallista i denne karusellen var Birk-Jardar Vollsæter (10. plass), Trond Raastad Hallum (11. plass) og Hans Martin Gorset (14. plass).

Og samme dag, i Terrengløpet Mila i Trøgstad/Indre Østfold ble det klasseseier for Hans Martin Gorset i M14 i det 8,1 km lange løpet og en 11. plass totalt. Kari-Anne Steffensen Gorset endte også øverst i klassen sin i K50-59, men litt lenger ned på totallista. Ellers skal det nevnes at Oddvar Gorset deltok og fikk en 3. plass i M50-59.

Søndagen etter, den 24. september gjorde Hans Martin Gorset det sterkt i Oslos Bratteste (407 høydemeter over 2,7 km), med tida 21.03 og en 64. plass totalt av ca. 1300 påmeldte, og 5. plass i Gutter 14 år og yngre! Glenn Vollsæter sprang på 25.45 og fikk en 22. plass i klassen sin, og 312. plass totalt. 

I Oppdalsløpet denne søndagen representerte Eivind Haakenstad Godli Svea skilag og kan etter det skilte med en 4. plass og tida 12.59.

En stor gratulasjon til alle nevnte utøvere!

Resultat Oppdalskarusellen: Webscorer

Resultat Terrengløpet Mila: EQ Timing

Resultat Oslos Bratteste: RaceResult

Resultat Oppdalsløpet: WebscorerTreninger Svea

Postet av Svea Skilag den 29. Mai 2023

Treningene på Svea har starta opp igjen, med de vanlige treningstidspunktene tirsdag og torsdag kl. 1800, og med søndags-langturer en gang i blant!

Treningene gjennomføres i samarbeid med Harestua IL og friidrettsgruppa i Brandbu IF.

Tirsdagene kjører vi løpetrening i regi av Brandbu IF friidrett - perfekt intervalltrening! Vi forsøker å samkjøre, med opplukkingspunkt Harestua, Grua og Roa.

Torsdagene varierer treningsstedet, stort sett mellom Harestua og Svea - med variert program for gøyal trening av utholdenhet, styrke, spenst, hurtighet, bevegelse og koordinasjon, utendørs og innendørs, på beina og på rulleski.

Bli med! Åpent for alle aldersgrupper, og ta gjerne med deg andre som vil opp av sofaen eller bort fra skjermen!
Viggaløpet 2023

Postet av Svea Skilag den 30. Apr 2023

Flere Svea-løpere var i aksjon i årets utgave av Vigga-løpet. Ola Nygård Snellingen sprang inn til en 11. plass totalt i herreklassen, mens Birk-Jardar Vollsæter og Hans Martin Gorset deltok i trimklassen.Sesongavslutning Svea og Harestua 2022/23

Postet av Svea Skilag den 28. Apr 2023

Svea skilag og Harestua IL ski samla seg til felles sesongavslutning med premieutdeling for trippelrenn og klubbmesterskap, klapp og heder og ære, og ei trivelig stund med kaker og drikke!

Takk for sesongen 2022/23!
Men vinteren er ikke over!

Postet av Svea Skilag den 28. Apr 2023

Bra med snø både på Svea og Stormyra!