Øverbystafetten

Postet av Svea Skilag den 17. Mar 2024

Svea skilag stilte lag i Øverbystafetten, og Aksel (klassisk), Hans Martin (fristil) og Birk-Jardar (fristil) gjorde god figur i det 3x2,6 km lange rennet i Gjøvik tirsdag 12. mars 2024. Etterpå var det tradisjonen tro pitstop på Peppes for utøvere og støtteapparat til serveringa stengte. Takk for nye flotte idrettsopplevelser!




Øverbystafettenn

Postet av Svea Skilag den 17. Mar 2024







Behov for ny løypemaskin!

Postet av Svea Skilag den 13. Mar 2024

Svea skilag har behov for ny løypemaskin, håper du vil hjelpe slik at løypene blir kjørt!

Pengene går til innkjøp av ny løypemaskin.

Svea skilag kjører løyper på dugnad og har et stort behov for ei ny løypemaskin. Dagens løypemaskin er gammel, og med breiere løyper i lysløypa og mye reparasjoner, er behovet stort for ei ny maskin for å opprettholde kapasitet og kvalitet.

Anskaffelse av ei ny maskin er en stor kostnad for et skilag, og alle vi i Svea skilag - ikke minst de som kjører løypene på dugnad - og alle store og små skiløpere - veldig takknemlig for alle bidrag! 

https://www.spleis.no/project/363472



Oppsummering Trippelrenn og Varig cup 6. mars

Postet av Svea Skilag den 5. Mar 2024

Gratulerer til kveldens hovedpersoner - alle løperne som stilte til start og suste gjennom løypene på Svea sportshytte kvelden den 6. mars 2024! Kveldens renn var det siste av de 5 trippelrenna som Svea skilag og Harestua IL skigruppa har arrangert i fellesskap, og det tredje rennet i Varig cup.

Premieutdeling for trippelrenna skjer etter påske en gang, i forbindelse med sesongavslutninga. Varig cup har igjen et renn etter påske.

Og så må vi få takke atter en gang til alle foreldre som hjelper til med kjøring og smøring, og heier fram podene!

Og til alle som hjalp til med arrangementet - både med framifrå preparering av løyper, rigging av stadion, løypevakter, hjelp med parkering, organisering av og servering i kiosk, speaker-tjeneste, tidtaking og rennkontor! 

Og husk at sjøl om skirenna på Svea er ferdig, så har skisesongen bare så vidt begynt!


For resultat fra kveldens renn, sjekk følgende lenker:

Offisiell resultatliste: Offisiell resultatliste Svea og Harestua Trippelrenn 5 og Varig Cup 3 - 2024-03-06 - For nett.pdf(tidene for 8-10-åringene finnes bare oppslått på korktavla inne på skistua).

EQtiming Live: https://live.eqtiming.com/71773 


Startliste: Startliste Svea og Harestua Trippelrenn 5 og Varig cup 3 2024 - rev. 2.pdf





Resultat Mylla rundt 2024

Postet av Svea Skilag den 2. Mar 2024

Gratulerer til årets raskeste kvinner og menn i Mylla Rundt!

* 10 km kvinner: 39.49 Ingebjørg Ellefsrud Sørumshagen (Moen sportsklubb)

* 10 km menn: 37.39 Sander Roos (Jevnaker Idrettsforening Ski)

* 22 km kvinner: 1.22.00 Emma Kristine Skjerstad (Nittedal Idrettslag)

* 22 km menn: 1.14.28 Daniel Andersen (Skiforeningen)

Og gratulerer også til alle klassevinnere og alle andre som spente på seg skia og fløy rundt 10 og 22 kilometers-løypene!

Offisielle resultat: Mylla Rundt 2024 - Offisiell resultatliste.pdf 

Resultat EQtiming Live: https://live.eqtiming.com/71676#dashboard (med mellomtider/strekktider)

Startliste: Mylla rundt 2024 - Endelig startliste.pdf

Det ble en flott dag helt nord i marka i dag, til tross for et vær som ikke havner i historiebøkene som tidenes beste. Men med lette smøreforhold i nykjørte spor gikk kilometerne unna, både i trim- og konkurranseklassene! Forbi løypevakter og drikkestasjonsbetjenter, mens det på stadion og inne i skihytta var god stemning takket være en framifrå speakertjeneste, en bugnende kiosk, en premiepall og premier til alle!

Takk til alle skiløpere, interesserte og funksjonærer! Og en ekstra takk til Jon Egil og Erik for god jobb fra klokka 0500 og fram til start - vi har fått bare positive tilbakemeldinger for løypene! 

Og velkommen tilbake igjen i 2025!



1 Kommentar