Takk til løpere, heiagjeng og funksjonærer som stiller opp!

Her kommer startlista til Hadelandsmesterskapet på lørdag. Det er mulighet for å etteranmelde seg også.
Velkommen på renn!

Startliste

Solveig med sterk 5. plass i Ungdomsbirken

Postet av Svea Skilag den 11. Mar 2018

Solveig gikk inn til en imponerende 5. plass i J16 på Ungdomsbirken i dag - kun 34 sek. bak vinneren! Helena og Karen gikk også gode løp og gikk inn til henholdsvis 50. plass og 59. plass i J15 og J13. I gutteklassene stilte Svea med 3 løpere i G15 og Sivert gikk et sterkt løp og endte på 31. plass. Emil Solan og Casper gikk inn til 115. plass og 136. plass i samme klasse.

I Halvbirken gikk Ola et godt løp og ble nummer 15 i M20-29. Raymond gikk inn til en god 47. plass i M16-19 og Kjetil ble nummer 19 i M50-59.

Gratulerer med innsatsen alle sammen!!

Alle resultatene finner dere her: Langrenn.com

Øverbystafetten 2018

Postet av Svea Skilag den 10. Mar 2018

Øverbystafetten 13/3

Vi har leid buss oppover til Øverby på tirsdag som vi håper alle blir med på. Bussen drar 16:00 fra Lunner Ungdomsskole. Oppmøte 15:45. Første start kl 18.

Etter stafett og premieutdeling drar vi til Peppes pizza og spiser der før vi reiser hjemover. Buss og pizza koster 100,- pr pers. Maks 250,- pr familie. Betales kontant på bussen eller på Vipps.

Vi har prøvd å sette sammen jevne lag der det er flere enn et lag i klassen. Etappene er klassisk - klassisk - fristil