Team Hadeland/Gjensidige-cup

Postet av Svea Skilag den 10. Apr 2017

Cupen består av fire renn som blir arrangert i løpet av vinteren på Lygna, Harestua, Svea og Jevnaker. Det har vært bra deltakelse fra Svea på rennene i cupen.

Rennet på Harestua ble flyttet til Lygna pga lite snø, ellers gikk alle som planlagt. Finalen var på Jevnaker, Tverrsjøstallen 2.4. i strålende vær.

Totalt har over 40 svealøpere deltatt, og ca 20 svealøpere har gått minst 3 renn i denne cupen. Svea tok 6 1. plasser i cupen. Marthe J11, Vår J12, Trond G13, Simen G14, Raymond M17 og Anne Karen Kvinner senior vant alle sin klasse. I tillegg kom mange svealøpere på pallen.

Gratulerer til alle med flott innsats!

Komplette resultater

Hadelandsmesterskap 2017

Postet av Svea Skilag den 2. Apr 2017

Det ble en flott dag på Tverrsjøstallen i dag med trolig sesongens siste skirenn for de fleste av de 24 Svealøperne som deltok. Det ble kåret Hadelandsmestere i alle rangerte klasser og hele 6 kommer fra Svea skilag! I tillegg var det flere fra Svea på pallen.